Strategie

Pentru ca ne plac lucrurile simple, strategia pe care o aplicam in proiectele noastre este simpla – 6 pasi catre succes. Si pentru ca ne folosim de o multime de materiale de dezvoltare personala, iti putem oferi, pentru fiecare pas o lista de carti si materiale care sa te ajute in realizarea mai usoara a obiectivelor tale.
 1. Scopuri/ Teluri
  1. atunci cand pornim la drum cu un nou proiect este important atat pentru noi, cat si pentru partenerii cu care lucram, sa definim in mod clar care sunt scopurile vizate si termenul pentru realizarea acestora.
 2. Crearea strategiei initiale
  1. apoi vom trece in revista un plan de actiune si vom creiona impreuna un plan de actiune pentru a putea sa te ajutam la atingerea obiectivelor.Vom tine cont de prioritatile tale, de timpul pe care il ai la dispozitie si de dorinta ta de implicare.
 3. Munca efectiva
  1. o data creata strategia, vine si momentul de a porni la munca. vom fi alaturi de tine in tot acest rastimp, cu sfaturi, impulsionare, si vom urmari in permanenta evolutia proiectului tau si mentinerea in limitele strategiei convenite.
 4. Pregătirea si dezvoltarea abilităților
  1. Pentru toti cei care lucreaza alaturi de noi, ne dorim sa obtina nu doar munca, ci si abilitati noi astfel incat sa devina mai eficienti si sa isi largeasca aria de competenta. Tocmai  de aceea, putem pune la dispozitie materiale audio, video, intalniri si carti pentru a putea reusi mai repede.
 5. Analiza rezultatelor
  1. Se spune ca munca fara analiza este o adevarata nebunie. Tocmai de aceea, am dezvoltat si continuam sa lucram la instrumente de analiza a rezultatelor muncii, pentru a putea identifica cat mai usor punctele de eficientizare a activitatii.
 6. Strategia de îmbunătățire
  1. In urma analizei, tot ceea ce trebuie sa facem este sa definim si redefinim obiectivele sa urmarim atingerea pasilor intermediari si sa ne asiguram ca vom atinge la timp scopurile pe care le-am definit la inceputul colaborarii noastre.
 
Iar poate cel mai important este ca prima sesiune pe care ti-o propunem, fie online, fie fata in fata este gratuita.
Asa ca fa-ti chiar azi o rezervare si hai sa vedem cum putem cladi ceva maret, impreuna.